Train-de-Trainer

ONTWIKKEL JOUW TRAINING- EN PRESENTATIEVAARDIGHEDEN
OVERZICHT
TRAIN-DE-TRAINER MODULES

Eigenlijk zou iedereen in een leidinggevende rol zichzelf moeten ontwikkelen in trainingsvaardigheden. Jouw mensen enthousiasmeren, inspireren en faciliteren om het beste uit zichzelf te halen is de essentie van leiderschap. En dat is precies wat je leert in onze Train-de-Trainer (TTT) trainingen. Traineroo biedt Train-de-Trainer trajecten aan op verschillende niveau’s. Bekijk hier de mogelijkheden. Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder!

Train de Trainer | Niveau 1
Train de Trainer | Niveau 1

Wil jij de medewerkers in jouw team enthousiasmeren, motiveren en begeleiden  in hun persoonlijke ontwikkeling? Wil je als een ‘baas’ de teammeetings faciliteren (in plaats van leiden) en die saaie ‘het moet nu eenmaal’ briefings spannend en uitdagend maken? Dan is deze Train-de-Trainer voor operationeel leidinggevenden echt perfect voor jou!

Professioneel Presenteren
Professioneel Presenteren

Presenteren kan leuk zijn, echt waar! Luister jij ook altijd met enige jaloezie naar de presentaties van die collega? Vind je het lastig om het idee vanuit jouw hoofd over te brengen op anderen? Wil je leren om met jouw presentatie de aandacht vast te houden, mensen te inspireren én aan te zetten tot actie? Wij zorgen ervoor dat jij met vertrouwen het podium pakt. Dat jouw ideëen de aandacht krijgen die ze verdienen!

Train de Trainer | Niveau 2
Train de Trainer | Niveau 2

Een training of workshop faciliteren is een vak. Tijdens de training Train-de-Trainer Niveau 2 leer je om met (meer) vertrouwen voor een groep te staan en interactieve trainingen te faciliteren. Je leert alles over leerstijlen van mensen, de opbouw van een training, het managen van energieniveau en natuurlijk de cruciale vaardigheden van vraagstelling, luistervaardigheid, feedback geven & ontvangen, reflecteren en… omgaan met weerstand.

Train de Trainer | Niveau 3
Train de Trainer | Niveau 3

Je hebt best al wat ervaring in het geven van trainingen en/of het begeleiden van workshops. En nu wil je jouw trainingsvaardigheden naar een hoger plan tillen. Tijdens deze ‘level 3’ Train-de-Trainer werken we aan de meer senior trainingsvaardigheden, het ontwikkelen van je eigen trainingen én de (interne- en externe) commerciële kant van het trainersvak.

Coachingsvaardigheden
Coachingsvaardigheden

Als leidinggevende heb je er dagelijks mee te maken, het coachen van medewerkers. In de meeste gevallen zul je het zelf niet eens bewust als ‘coaching’ ervaren. Je begeleidt jouw team in de dagelijkse werkzaamheden. Voert gesprekken, geeft feedback. Wil je meer gestructureerd werken aan de persoonlijke- en teamontwikkeling binnen jouw team? Dan is de 1-daagse training Coachingsvaardigheden perfect voor jou! Naast de ontwikkeling van jouw vaardigheden in leiderschap en coaching (contact maken, vraagtechniek, luistervaardigheid, feedback geven) ga je oefenen met het voeren van coachingsgesprekken. Werk gericht(er) aan de ontwikkeling van jouw medewerkers en het team!

TRAINEROO LEARNING JOURNEYS
KIES JE EIGEN LEERPAD. EN DAARMEE DE IMPACT VAN DE TRAINING! LEES MEER OVER DE INHOUD VAN ONZE LEARNING JOURNEYS!
GERELATEERDE
BLOG ARTIKELEN

Hoe haal je het beste uit mensen naar boven? Welke vaardigheden heb je nodig om jouw team of klanten te trainen? Met regelmaat delen we interessante artikelen, whitepapers en podcasts over het verzorgen van trainingen, coaching, learning design. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates, leuke energizers & icebreakers en evenementen speciaal voor (incompany) trainers? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Traineroo Update. Je ontvangt dat maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.

Zelfreflectie Self-reflection - Leiderschap
Waarom klantbeleving in essentie over zelfreflectie gaat

Over zelfreflectie kunnen we veel vertellen. Soms is het stellen van een paar vragen genoeg om de ander op weg te helpen. Een voorbeeld uit mijn dagelijks werk: een gesprek met een potentiële opdrachtgever. De vraag van deze klant: even een training om het service-niveau op te krikken. Die horen we vaker. Maar is een training klantbeleving de oplossing? Of is er meer nodig?

WAT ANDEREN
OVER ONS ZEGGEN
Denis Drossart - Selina Hotels
Denis Drossart
Selina Hotels
Global VP Operations, Guest Experience & Culture

Het was een absoluut voorrecht en zeer waardevol om met hen samen te werken! Echte professionals op het gebied van klantbeleving en leiderschap, waarmee ze een sleutelrol hebben gespeeld in ons brand activation programma. Jeroen is een expert in het adviseren, coachen en inspireren van zijn klanten en deelnemers. Hij heeft een grote invloed gehad op het gedrag van onze medewerkers en managers, en hen geholpen om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Ik beveel hen dan ook van harte aan aan elke organisatie die aan de slag wil met klantbeleving en cultuurontwikkeling!

Pui Ho - Trainer Tortilla Mexican Grill
Pui Ho
Le Pain Quotidien
Head of Training UK & Ireland

Zijn manier van faciliteren (Train-de-Trainer) is fantastisch! Als trainer is het altijd geweldig om te zien hoe collega-trainers werken. Vanuit de twee dagen die ik met de trainer Jeroen van der Schenk heb doorbracht heb ik veel energie en inspiratie opgedaan. Jeroen heeft bewezen dat je een oude rot in het vak altijd nog iets nieuws kunt leren!

Jerome Vandermeulen - Founder of Manhattn's
Jerome Vandermeulen
Manhattn's
CEO / Founder

Jeroen puts his passion into every single training or workshop. And fundamentally understand the importance of customer-centricity and caring more about the details. The trainings are simply profound and challenges the hospitality DNA of every participant, because of his longstanding expertise in this field. Keep up the great work!

Firmin Celestin Kokora
Firmin Celestin Kokora
Vapiano Restaurants
Corporate Trainer

I learned to be focused on my subject while remaining authentic to myself. The feedback techniques allowed med to grow, strengthen my talents, and discover other hidden talents. Jeroen coaches you directly during the training, which allows you to reframe yourself in the delivered training. Excellent Trainer/Coach! Also a very sincere and friendly person. I absolutely recommend this to anyone who needs transformation.

Vas-Morrien-SIXT-Traineroo-Training
Vas Morriën
SIXT Rent-a-Car
Sr. Executive Manager Performance & Skills

Jeroen has a unique way of capturing and engaging small and bigger groups. Also, I like the way he uses his own experience in relation to the content/topic, this makes people relate and remember in a better way. That same experience also makes sure he has a solution or best practice for everything. Jeroen van der Schenk is a one-in-a-million guy, with a great view on customer/guest experience. His universal character fits many (company) cultures.

Trevor Gunathilake - Movenpick Hotels - Front-Office Training
Trevor Gunathilake
Mövenpick Hotels & Resorts
Front Office Manager

The training was great and very active. Filled with loads of positive energy and interactions. I loved it and hope to participate in more of their training programs very soon!

Selina Beck - Accenture
Selina Beck
Accenture
Executive Assistant

I participated in a training on how to handle customer feedback. The training was a great experience and I learned a lot. Thank you!

Ahmed - InterContinental Hotels Dubai
Ahmed Abouzied
InterContinental Hotels Group
Duty Manager

It was a great pleasure to attend a two days training of the Brand Experience Coaches. Though its a short time but it was really helpful and we gained lots of new skills. Jeroen has the ability to boost positive energy around and fill the people with enthusiasm to discover more about themselves and skills they are not aware of. Very well detailed oriented, well prepared, and friendly trainer.

Jatin Mehra - The Address Hotel Dubai Mall
Jatin Mehra
The Address Dubai Mall Hotel
Chef de Cuisine

The training was very much energizing with a lot of engagement with the participants. The trainer approach with Jeroen was very friendly so everyone was able to come into a comfort zone and participate freely. The professional and friendly nature of the trainer goes simultaneously. They can change the trainee perspective of thinking towards a more service-oriented approach.

Jan Bon - Ford Academy
Jan Bon
Ford Motor Company
Manager Ford Academy

De trainer Jeroen van der Schenk heeft diverse trainingen, coaching en presentatie sessies verzorgd voor de Ford Academy. Hiermede is de basis gelegd voor het bewust worden van de digitale wereld in onze organisatie en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Ze kunnen kan als geen ander op een aanstekelijke manier mensen motiveren, zowel in groepsverband als individueel. Een prettige en betrouwbare relatie om mee samen te werken.

Ben Frequin - Manager Marketing Customer Service - Stern Auto
Ben Frequen
Stern Auto
Manager Marketing & Customer Service

De sessies die ze voor ons hebben gefaciliteerd zijn zeer waardevol gebleken voor de bewustwording van ons team. Op ons verzoek ook zeer praktisch en toepasbaar ingericht. De advisering van de trainer heeft ons met stappen vooruit gebracht waarbij de eerste resultaten meteen te zien zijn.

Lennart van der Gaast
Lennart van der Gaast
Broekhuis Groep (vh Martin Schilder)
Manager Marketing

Enthousiast, gedreven en ze weten erg goed waar ze het over hebben. Vooral niet in bestaande kaders, wat af en toe confronterend kan zijn maar bijdraagt aan vernieuwing en verandering.  Door hun visie, inspirerende sessies en toewijding hebben wij onze organisatie mee kunnen krijgen en concrete resultaten geboekt.

Hans Vermeeren - Wereldhave
Hans Vermeeren MRE
Wereldhave
Managing Director Group Retail Operations

Wereldhave Netherlands has worked with Traineroo for the roll-out of the first phase of our shopping center platform. The trainer Jeroen joined us in the presentation to all retailers of our shopping centers and had a great presentation about the opportunities that innovations can offer nowadays. Many good, practical, and hands-on examples. The participants, all retail store owners & co-workers, were very enthusiastic about the new ways of communicating with their clients and to improve their existing business strategy!

Francesco Monaco - Apollo Hotels
Francesco Monaco
Apollo Hotels
Managing Director

We invited Jeroen van der Schenk to lecture at our annual commercial day. The idea was to give our team more insight into the changing ways of (online) communication with our guests. It turned out to be an exceptional, dynamic, and fun session. The professionalism and pleasant approach literally lifted our day: The Sky was certainly The Limit!

Carmen Rodriguez - Corendon Hotels & Resorts Curacao
Carmen Rodriguez
Corendon Hotels & Resorts
Regional Human Resources Manager

Ik heb Jeroen van der Schenk leren kennen toen hij bij ons op Curacao voor het nieuwe Corendon Mangrove  Beach Resort onze Casting days heeft begeleid. Ik ben zeer geïnspireerd door zijn enthousiasme, kennis en kunde. Wat een energie, Jeroen is een leader pur sang! Hij wist ons mee te nemen, te begeleiden en ons en de kandidaten daarnaast ook nog te laten lachen. Ook heel belangrijk! Alles is van te voren besproken en zeer goed voorbereid en georganiseerd. Wij hoefde eigenlijk alleen maar aanwezig te zijn, dat is in een tijd van stress waarbij je een opening doet echt geweldig. Jeroen is daarnaast een geweldige trainer die veel ervaring meebrengt vanuit de hospitality industry. Ik kan niets anders doen dan Jeroen aanbevelen en zullen ook zeker in de toekomst met hem blijven samenwerken.

Nicole Bon - Corendon Hotels - Group HR Director
Nicole Bon
Corendon Hotels & Resorts
Group HR Director

Passie, toewijding, reflectie en veel kennis van de hospitality branche maakte Jeroen de perfecte match om ons te begeleiden in de ontwikkeling en implementatie van de Corendon Experience. Door zijn resultaatgerichtheid én organisatiesensitiviteit slaagden Jeroen en zijn team erin om een zeer succesvol Casting Event op Curaçao te organiseren! Achter de schermen werkten we samen met Jeroen om onze experience blueprint verder vorm te geven, onze missie / visie aan te scherpen, te werken aan leiderschap en de gewenste gastbeleving. Met zijn pragmatische en uitdagende aanpak hebben zij ons geholpen om de juiste mensen te werven en de guest journey te ontwikkelen. De manier waarop Jeroen reflecteerde op gedrag was misschien nog wel het grootste geschenk voor ons als organisatie. Precies wat wij nodig hadden om stappen te zetten naar de toekomst.

COVID-19 MAATREGELEN

Wij vinden veiligheid - zowel fysiek als mentaal - altijd belangrijk. In verband met COVID-19 hebben wij echter aanvullende maatregelen genomen op het gebied van veiligheid en onze spelregels. Daarnaast bieden we alternatieve mogelijkheden aan om tóch te kunnen blijven investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.