Trainingen & Workshops

WELKE STAP GA JIJ ZETTEN IN JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING?
Traineroo biedt een breed scala aan trainingen en andere leeroplossingen aan. Met een focus op klantbeleving, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. De meeste trainingen zijn beschikbaar als open training of in-company training. Daarnaast ontwikkelen wij ook trainingen op maat, gekoppeld aan de strategie en kernwaarden van organisaties. Bekijk hieronder het overzicht van onze trainingen (en gebruik het filter indien gewenst). Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder, desnoods met een doorverwijzing in ons netwerk!
Basistraining Leidinggeven
Basistraining Leidinggeven

Doorgegroeid vanuit een operationele rol naar een leidinggevende functie. Gefeliciteerd, een mooie stap in je carrière! Alle ogen zijn op jou gericht. Vanuit jouw medewerkers, maar ook vanuit jouw leidinggevende(n). Hoe ga je het aanpakken? Wat doe je met die oudere medewerker die jou nog heeft ingewerkt en die jij nu ineens moet aansturen? Hoe vind je balans tussen onderdeel van het team zijn (dat voelt lekker veilig) en je rol als leider van het team oppakken? Wat is jouw visie op de toekomst van het bedrijf en/of de afdeling? Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op. Veel vragen. Tijdens de 2-daagse Basistraining Leidinggeven met e-learning modules en praktijkgerichte opdrachten krijg je hierop de antwoorden!

Train de Trainer | Niveau 1
Train de Trainer | Niveau 1

Wil jij de medewerkers in jouw team enthousiasmeren, motiveren en begeleiden  in hun persoonlijke ontwikkeling? Wil je als een ‘baas’ de teammeetings faciliteren (in plaats van leiden) en die saaie ‘het moet nu eenmaal’ briefings spannend en uitdagend maken? Dan is deze Train-de-Trainer voor operationeel leidinggevenden echt perfect voor jou!

EPIC | Introductie in EPIC Leiderschap
EPIC | Introductie in EPIC Leiderschap

We kennen er allemaal wel één of meer: leiders of managers die in jouw carrière het verschil hebben gemaakt. Ze hebben ervoor gezorgd dat jij nu staat waar je staat. Wat is het nu precies waarmee zij voor jou het verschil hebben gemaakt? En hoe kun jij vervolgens het verschil maken in de (persoonlijke) ontwikkeling van jouw medewerkers? EPIC Leiderschap staat voor: Empowering, Purpose-driven, Inspiring & Coaching. Vier kenmerken van succesvolle leiders die vanuit de Reverse Thinking filosofie werken.

EPIC | Inspirerend Leiderschap
EPIC | Inspirerend Leiderschap

Hoe inspirerend ben jij als leider? Wij zijn ervan overtuigd: inspireren kun je leren! Uit onderzoek van Gallup & Forbes blijkt dat 70% van de ondervraagde leiders en/of managers zichzelf als inspirerend en motiverend betitelen. Uit hetzelfde onderzoek blijkt echter dat 82% van de medewerkers hun leider/manager als fundamenteel NIET inspirerend ervaren. Waar komt dit enorme gat in perceptie vandaan?

FISH! Training voor Leidinggevenden
FISH! Training voor Leidinggevenden

Ben jij van plan de FISH filosofie in jouw bedrijf of afdeling te introduceren? Of hebben jouw medewerkers de FISH Training voor Teams al gedaan? Leuk! Wees je ervan bewust dat FISH! om een cultuurverandering vraagt. En daarin heb jij als leider een cruciale (faciliterende) rol! Als leider ben jij een belangrijke cultuurdrager. De 2-daagse training FISH! Voor Leidinggevenden is speciaal ontwikkeld om jou daarbij te ondersteunen.

FISH! Training voor Teams
FISH! Training voor Teams

Wil je dat jouw team met meer energie, passie en plezier samenwerkt met als resultaat een onderscheidende klantbeleving? De FISH! Training voor Teams is een interactieve en energieke workshop waarin we aan de hand van vier pijlers met het team aan de slag gaan: er (écht) bij zijn, spelen, klanten blij maken en je eigen houding kiezen. Tijdens de workshop of training helpen we medewerkers om de vertaalslag te maken van FISH! naar de eigen organisatie en het eigen gedrag.

Van Strategie naar Afdelingsplan
Van Strategie naar Afdelingsplan

Zijn de strategische kaders en doelstellingen voor de organisatie bepaald en wil je jouw teams / afdelingen helpen om de vertaalslag naar hun eigen afdeling te maken? Tijdens deze 2-daagse training gaan wij met jouw afdelingshoofden en/of teams aan de slag om de strategie via een vast format te vertalen naar een concreet afdelingsplan. Inclusief (sub)doelstellingen en een actieplanning!

Presentatievaardigheden
Presentatievaardigheden

Presenteren kan leuk zijn, echt waar! Luister jij ook altijd met enige jaloezie naar de presentaties van die collega? Vind je het lastig om het idee vanuit jouw hoofd over te brengen op anderen? Wil je leren om met jouw presentatie de aandacht vast te houden, mensen te inspireren én aan te zetten tot actie? Wij zorgen ervoor dat jij met vertrouwen het podium pakt. Dat jouw ideëen de aandacht krijgen die ze verdienen!

EPIC Leiderschapsreis
EPIC Leiderschapsreis

Hoe halen we als management team het beste uit onszelf, elkaar en de teams die we aansturen? Hoe kunnen we als team nog effectiever samenwerken? Hoe zetten we onze mensen op voor succes en hoe stimuleren we autonomie en vertrouwen? 3 dagen met het team op pad. Samen op pad leidt tot verbinding. En vanuit verbinding ontstaat verdieping…

Time Management
Time Management

Als je bewust omgaat met je tijd zul je merken dat je efficiënter bent. Maar wees eerlijk, gaan een paar tips om je werk beter te organiseren het verschil maken? Jij weet net als wij dat de écht noodzakelijke verandering een gedragsverandering is. Voor jezelf opkomen. Op een constructieve manier ‘nee’ durven, kunnen en willen zeggen. Aan de rem trekken als het allemaal even wat teveel wordt. Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Dan helpen wij graag!

Hospitality Training
Hospitality Training

Even de service een boost geven met een dagje training? Wij geloven er niet in. En wees eerlijk… jij ook niet! Daarom bieden wij de Hospitality Training aan als learning journey bestaande uit meerdere contactmomenten met het team. Korte krachtige ‘experience based’ trainingen, e-learning modules, feedback op gedrag, on-the-job coaching, motiverende teambriefings en mystery visits…

Experience STARs
Experience STARs

Hoe onderscheidend ben jij écht in klantbeleving? Onderzoek toont aan dat ruim 80% van bedrijven wereldwijd vindt dat zij hun klanten (of gasten, passagiers, patiënten..) een fantastische klantbeleving bieden. Uit hetzelfde onderzoek blijkt echter dat slechts 8% van hun klanten dat ook zo ervaart. Hoe zorg je ervoor dat jij het verschil maakt voor jouw klanten?

Omgaan met Klachten & Bezwaren
Omgaan met Klachten & Bezwaren

Iedereen heeft wel eens te maken met een ontevreden klant of gast. Kan gebeuren. Helaas is dat eeuwige ‘gratis kopje koffie’ niet de oplossing (tenzij de klacht de kwaliteit van de koffie betreft) voor elke klacht.  En de standaard tegoed-bon van € 10,00 ook niet. Integendeel. In veel gevallen is het een belediging. Het goed omgaan met klachten en bezwaren vraagt inlevingsvermogen én de juiste vaardigheden. Daarin ontwikkelen is de moeite waard!

EPIC | Coachend Leiderschap
EPIC | Coachend Leiderschap

Als manager/leider zet je dagelijkse jouw coachingsvaardigheden in om het beste uit je team te halen. Van een inspirerende teambriefing tot een kort coachingsgesprek on-the-job. Iedereen roept het: Meer verantwoordelijkheid voor de medewerkers, meer ondersteuning vanuit leiderschap. Daar is structurele coaching voor nodig. Leer hoe je coaching een integraal onderdeel maakt van jouw dagelijkse activiteiten!

EPIC | Purpose-driven Leiderschap
EPIC | Purpose-driven Leiderschap

Purpose-driven leiderschap is een ‘hot topic’. En dat is niet zo vreemd. Immers: jouw purpose of reden van bestaan creëert context. En context (hoe je ergens tegenaan kijkt) is bepalend voor jouw gedrag. En daarmee het resultaat. Wat is jouw persoonlijke reden van bestaan? Hoe draag je dat uit? En hoe maak je de vertaalslag naar concreet waarneembaar gedrag van jou als leider?

EPIC | Empowering Leiderschap
EPIC | Empowering Leiderschap

Met empowering leiderschap geef je jouw medewerker het vertrouwen, bevoegdheid en de ruimte om te handelen naar eigen inzicht. Binnen een vooraf bepaalde context en duidelijke kaders natuurlijk. Jouw rol als leider is vanuit dat perspectief eigenlijk heel simpel: jouw team opzetten voor succes. Ondersteunen en faciliteren. Maar is dat ook zo gemakkelijk? Kun jij loslaten, ruimte geven vertrouwen?

Train de Trainer | Niveau 2
Train de Trainer | Niveau 2

Een training of workshop faciliteren is een vak. Tijdens de training Train-de-Trainer Niveau 2 leer je om met (meer) vertrouwen voor een groep te staan en interactieve trainingen te faciliteren. Je leert alles over leerstijlen van mensen, de opbouw van een training, het managen van energieniveau en natuurlijk de cruciale vaardigheden van vraagstelling, luistervaardigheid, feedback geven & ontvangen, reflecteren en… omgaan met weerstand.

Train de Trainer | Niveau 3
Train de Trainer | Niveau 3

Je hebt best al wat ervaring in het geven van trainingen en/of het begeleiden van workshops. En nu wil je jouw trainingsvaardigheden naar een hoger plan tillen. Tijdens deze ‘level 3’ Train-de-Trainer werken we aan de meer senior trainingsvaardigheden, het ontwikkelen van je eigen trainingen én de (interne- en externe) commerciële kant van het trainersvak.

Coachingsvaardigheden

Als leidinggevende heb je er dagelijks mee te maken, het coachen van medewerkers. In de meeste gevallen zul je het zelf niet eens bewust als ‘coaching’ ervaren. Je begeleidt jouw team in de dagelijkse werkzaamheden. Voert gesprekken, geeft feedback. Wil je meer gestructureerd werken aan de persoonlijke- en teamontwikkeling binnen jouw team? Dan is de 1-daagse training Coachingsvaardigheden perfect voor jou! Naast de ontwikkeling van jouw vaardigheden in leiderschap en coaching (contact maken, vraagtechniek, luistervaardigheid, feedback geven) ga je oefenen met het voeren van coachingsgesprekken. Werk gericht(er) aan de ontwikkeling van jouw medewerkers en het team!

MEEST POPULAIRE
TRAININGEN
Benieuwd wat onze meest populaire trainingen zijn op het gebied van klantbeleving & service, leiderschap en persoonlijke effectiviteit? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gebaseerd op het aantal deelnemers in het afgelopen jaar én beoordeling van de trainingen op basis van relevantie en de praktische toepasbaarheid. Ben je op zoek naar een training en wil je advies? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!
NEEM CONTACT MET ONS OP
NIEUWSGIERIG?
Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou, jouw team of organisatie kunnen betekenen? Wij zijn óók benieuwd naar jouw uitdaging(en). Klik op de onderstaande contact knop en stuur ons een bericht. Wij maken graag een (vrijblijvende) afspraak met je om kennis te maken!
WAT KLANTEN
OVER ONS ZEGGEN
Denis Drossart - Selina Hotels
Denis Drossart
Selina Hotels
Global VP Operations, Guest Experience & Culture

Het was een absoluut voorrecht en zeer waardevol om met hen samen te werken! Echte professionals op het gebied van klantbeleving en leiderschap, waarmee ze een sleutelrol hebben gespeeld in ons brand activation programma. Jeroen is een expert in het adviseren, coachen en inspireren van zijn klanten en deelnemers. Hij heeft een grote invloed gehad op het gedrag van onze medewerkers en managers, en hen geholpen om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Ik beveel hen dan ook van harte aan aan elke organisatie die aan de slag wil met klantbeleving en cultuurontwikkeling!

Pui Ho - Trainer Tortilla Mexican Grill
Pui Ho
Le Pain Quotidien
Head of Training UK & Ireland

Hun manier van faciliteren (Train-de-Trainer) is fantastisch! Als trainer is het altijd geweldig om te zien hoe collega-trainers werken. Vanuit de twee dagen die ik met hun trainer Jeroen van der Schenk heb doorbracht heb ik veel energie en inspiratie opgedaan. Jeroen heeft bewezen dat je een oude rot in het vak altijd nog iets nieuws kunt leren!

Jerome Vandermeulen - Founder of Manhattn's
Jerome Vandermeulen
Manhattn's
CEO / Founder

They put their passion into every single training or workshop. And fundamentally understand the importance of customer-centricity and caring more about the details. The trainings are simply profound and challenges the hospitality DNA of every participant, because of their longstanding expertise in this field. Keep up the great work!

Firmin Celestin Kokora
Firmin Celestin Kokora
Vapiano Restaurants
Corporate Trainer

I learned to be focused on my subject while remaining authentic to myself. Their feedback techniques allow you to grow, strengthen your talents, and discover other hidden talents. They coach you directly during the training, which allows you to reframe yourself in the delivered training. Excellent Trainer/Coach! Also a very sincere and friendly person. I absolutely recommend this to anyone who needs transformation.

Vas-Morrien-SIXT-Traineroo-Training
Vas Morriën
SIXT Rent-a-Car
Sr. Executive Manager Performance & Skills

Traineroo has a unique way of capturing and engaging small and bigger groups. Also, I like the way they use their own experience in relation to the content/topic, this makes people relate and remember in a better way. That same experience also makes sure Traineroo has a solution or best practice for everything. Jeroen van der Schenk is a one-in-a-million guy, with a great view on customer/guest experience. His universal character fits many (company) cultures.

Trevor Gunathilake - Movenpick Hotels - Front-Office Training
Trevor Gunathilake
Mövenpick Hotels & Resorts
Front Office Manager

The training was great and very active. Filled with loads of positive energy and interactions. I loved it and hope to participate in more of their training programs very soon!

Selina Beck - Accenture
Selina Beck
Accenture
Executive Assistant

I participated in a training on how to handle customer feedback. The training was a great experience and I learned a lot. Thank you!

Ahmed - InterContinental Hotels Dubai
Ahmed Abouzied
InterContinental Hotels Group
Duty Manager

It was a great pleasure to attend a two days training of the Brand Experience Coaches. Though its a short time but it was really helpful and we gained lots of new skills. They have the ability to boost positive energy around and fill the people with enthusiasm to discover more about themselves and skills they are not aware of. Very well detailed oriented, well prepared, and friendly trainers.

Jatin Mehra - The Address Hotel Dubai Mall
Jatin Mehra
The Address Dubai Mall Hotel
Chef de Cuisine

The training was very much energizing with a lot of engagement with the participants. The trainer approach was very friendly so everyone was able to come into a comfort zone and participate freely. The professional and friendly nature of the trainer goes simultaneously. They can change the trainee perspective of thinking towards a more service-oriented approach.

Jan Bon - Ford Academy
Jan Bon
Ford Motor Company
Manager Ford Academy

De trainer Jeroen van der Schenk heeft diverse trainingen, coaching en presentatie sessies verzorgd voor de Ford Academy. Hiermede is de basis gelegd voor het bewust worden van de digitale wereld in onze organisatie en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Ze kunnen kan als geen ander op een aanstekelijke manier mensen motiveren, zowel in groepsverband als individueel. Een prettige en betrouwbare relatie om mee samen te werken.

Ben Frequin - Manager Marketing Customer Service - Stern Auto
Ben Frequen
Stern Auto
Manager Marketing & Customer Service

De sessies die ze voor ons hebben gefaciliteerd zijn zeer waardevol gebleken voor de bewustwording van ons team. Op ons verzoek ook zeer praktisch en toepasbaar ingericht. De advisering van de trainer heeft ons met stappen vooruit gebracht waarbij de eerste resultaten meteen te zien zijn.

Lennart van der Gaast
Lennart van der Gaast
Broekhuis Groep (vh Martin Schilder)
Manager Marketing

Enthousiast, gedreven en ze weten erg goed waar ze het over hebben. Vooral niet in bestaande kaders, wat af en toe confronterend kan zijn maar bijdraagt aan vernieuwing en verandering.  Door hun visie, inspirerende sessies en toewijding hebben wij onze organisatie mee kunnen krijgen en concrete resultaten geboekt.

Hans Vermeeren - Wereldhave
Hans Vermeeren MRE
Wereldhave
Managing Director Group Retail Operations

Wereldhave Netherlands has worked with Traineroo for the roll-out of the first phase of our shopping center platform. The trainer Jeroen joined us in the presentation to all retailers of our shopping centers and had a great presentation about the opportunities that innovations can offer nowadays. Many good, practical, and hands-on examples. The participants, all retail store owners & co-workers, were very enthusiastic about the new ways of communicating with their clients and to improve their existing business strategy!

Francesco Monaco - Apollo Hotels
Francesco Monaco
Apollo Hotels
Managing Director

We invited Jeroen van der Schenk to lecture at our annual commercial day. The idea was to give our team more insight into the changing ways of (online) communication with our guests. It turned out to be an exceptional, dynamic, and fun session. The professionalism and pleasant approach literally lifted our day: The Sky was certainly The Limit!

Carmen Rodriguez - Corendon Hotels & Resorts Curacao
Carmen Rodriguez
Corendon Hotels & Resorts
Regional Human Resources Manager

Ik heb Jeroen van der Schenk leren kennen toen hij bij ons op Curacao voor het nieuwe Corendon Mangrove  Beach Resort onze Casting days heeft begeleid. Ik ben zeer geïnspireerd door zijn enthousiasme, kennis en kunde. Wat een energie, Jeroen is een leader pur sang! Hij wist ons mee te nemen, te begeleiden en ons en de kandidaten daarnaast ook nog te laten lachen. Ook heel belangrijk! Alles is van te voren besproken en zeer goed voorbereid en georganiseerd. Wij hoefde eigenlijk alleen maar aanwezig te zijn, dat is in een tijd van stress waarbij je een opening doet echt geweldig. Jeroen is daarnaast een geweldige trainer die veel ervaring meebrengt vanuit de hospitality industry. Ik kan niets anders doen dan Jeroen aanbevelen en zullen ook zeker in de toekomst met hem blijven samenwerken.

Nicole Bon - Corendon Hotels - Group HR Director
Nicole Bon
Corendon Hotels & Resorts
Group HR Director

Passie, toewijding, reflectie en veel kennis van de hospitality branche maakte Jeroen de perfecte match om ons te begeleiden in de ontwikkeling en implementatie van de Corendon ‘experience blueprint’. Door zijn resultaatgerichtheid én organisatiesensitiviteit slaagden Jeroen en zijn team erin om een zeer succesvol Casting Event op Curaçao te organiseren! Achter de schermen werkten we samen met Jeroen om onze experience blueprint verder vorm te geven, onze missie / visie aan te scherpen, te werken aan leiderschap en de gewenste gastbeleving. Met zijn pragmatische en uitdagende aanpak hebben zij ons geholpen om de juiste mensen te werven en de guest journey te ontwikkelen. De manier waarop Jeroen reflecteerde op gedrag was misschien nog wel het grootste geschenk voor ons als organisatie. Precies wat wij nodig hadden om stappen te zetten naar de toekomst.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.